Вшануймо жертв Голодоморів!

Вшануймо жертв Голодоморів!

19.11.13 10:11 0 846
Наближається сумний дата, день пам'яті жертв голодоморів. Цього року українці вшановуватимуть 80-ту річницю голодомору 1932-33 років. Ці жахливі дні не забуті. Ми пам'ятаємо, ми сумуємо... Щороку в цей день кожен Українець запалює свою свічу пам'яті, свій вогонь непокори. Цей день також символізує нескореність Української нації, її непереможність, єдність! Тож з'єднаємо наші іскорки суму в єдиний величний вогонь!
Рівненська організація Пласту Національної скаутської організації України 23 листопада проводитиме акцію «Пам'ять не згасне». Пластуни запрошують всіх небайдужих рівнян принести свічки та парафін. Всі свічки будуть переплавлені в одну величезну свічку, яку рівняни запалять, вшановуючи жертв голодоморів.
Якщо ви бажаєте долучитися до акції «Пам'ять не згасне» просимо принести свічки та парафін до Народного дому (м. Рівне, вул. С. Петлюри, 1).
Також ви можете принести матеріали до жовтих наметів «Євронаступ» які знаходяться в центрі Рівного, на залізничному вокзалі, автовокзалі та біля органного залу до 20 листопада!
Не будь байдужим. Твоя допомога має вагу.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ