В День Свободи активісти планують провести факельну ходу

В День Свободи активісти планують провести факельну ходу

19.11.13 13:01 0 873
22 листопада 2013 року ВК «НАСТУП», ВГО "КУРП" разом із багатьма іншими громадськими організаціями проведе масштабну акцію з нагоди Дня Свободи.
Як і в попередні роки, навпроти входу до Головпоштамту буде встановлено звукопідсилювальну апаратуру для забезпечення виступів учасників зібрання.

5 листопада Коаліція учасників Помаранчевої революції подала до КМДА повідомлення про проведення цього заходу. Наразі, заборони суду на проведення акції не було.

Про це інформує оргкомітет з відзначення 9-ї річниці Помаранчевої революції та 3-ї річниці Податкового Майдану.

До роботи постійно діючого оргкомітету, окрім ВК «Наступ», також долучилась низка інших громадських організацій, в тому числі, підприємницькі та профспілкові об`єднання - організатори Податкового Майдану.

Організатори відмовляються від проведення у цей день урочистостей та святкових концертів.

Ми відзначаємо день, у якому присутній не лише київський Майдан, а сотні майданів по всій нашій країні і в усій нашій історії. Цей день присвячено усім українським громадянам незалежно від поглядів. Він об’єднує нас як єдиний народ, як єдину націю. Сьогодні ми звертаємось до кожного з вас на Заході, Сході, Півночі і Півдні країни. Ми знаємо, що вас болить, що більшість з вас сильно розчаровані і вже ніколи не повірять політикам, котрі вас зрадили. Однак, ми переконані, щоб щось змінити ми повинні сьогодні бути сильними. Як голова ВК «НАСТУП», я, Руслан Секела звертаюся до всіх, хто за євроінтеграцію України, хто за наше світле майбутнє, хто хоче, щоб підростаюче покоління жило в заможній та сильній європейській Україні, - прийдіть та підтримайте нас. Сьогодні наше майбутнє – в наших руках і від нас залежатиме, яке воно буде завтра. Нагадуємо, що акція починається з 17.00 на Майдані Незалежності, а також попередньо прогнозується, що після акції на Майдані можливо відбудеться факельна хода.

ВК «НАСТУП»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У мережі супермаркетів ...

КОМЕНТАРІ