У мережі супермаркетів

У мережі супермаркетів "NOVUS" в Рівному можна розрахуватися безконтактною карткою ПриватБанку

19.11.13 13:02 0 883
Магазини мережі «NOVUS» у Рівному тепер приймають безконтактні платежі за допомогою інноваційної послуги PayPass від ПриватБанку.

З початку року в Рівненській області понад 600 клієнтів отримали карти або придбали стікери з можливістю беконтактної оплати. Всього в області більше 1000 клієнтів вже користуються PayPass.

Україна стала 38-ю країною в світі, в якій міжнародна компанія MasterCard представила технологію PayPass.

За словами представника бізнесу по роботі з торговельними підприємствами Північно-Західного РУ в Рівненській області ПриватБанку Олександра Туревича, в найближчі 2 роки всі термінали банку в області будуть приймати платежі PayPass.

Послуга PayPass - це інноваційний продукт ПриватБанку, який використовує технологію MasterCard PayPass (безконтактна технологія, за допомогою якої Ви можете здійснювати покупки в один дотик). Досить піднести карту-стікер до зчитувального пристрою на касі або терміналі, і покупка буде сплачена.Використовуючи цю просту і зручну технологію, оплачувати покупки може навіть дитина, а батьки можуть не боятися, що у нього відберуть гроші або він їх втратить.

У службі безпеки "ПриватБанку" також додали, що на сьогодні не було жодної шахрайської операцій за допомогою стікерів MasterCard PayPass.

Всього в Україні PayPass приймають уже більше 2 500 торгових точок, де встановлено понад 7 000 терміналів ПриватБанку. - проверить цифры у бизнеса

У MasterCard вважають, що перший рік розвитку PayPass в Україні був дуже успішним.

Відео-інструкція - сплата за допомогою PayPass

Північно-Західним Регіональним управлінням ПриватБанку в Рівненській області встановлено та обслуговується понад 1750 платіжних POS-терміналів, 227 термінали самообслуговування, 163 банкомати, функціонує 58 банківських відділень.

Прес-офіс ПриватБанку в Рівному
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ