На Чернівеччині понад 90 відсотків РРО вже «електронізувалися»

На Чернівеччині понад 90 відсотків РРО вже «електронізувалися»

19.11.13 20:17 0 985
На середину листопада нинішнього року у Чернівецькій області до системи збору і захисту інформації підключено 3,1 тис. реєстраторів розрахункових операцій.
За словами начальника Головного управління Міндоходів у Чернівецькій області Олексія Тімарцева, більше як 90 відсотків платників податків виконали законодавчі вимоги і уже звітність про використання реєстраторів розрахункових операцій подають у електронному вигляді. Така масштабна модернізація РРО стала можливою завдяки придбанню платниками реєстраторів розрахункових операцій нового покоління, що створюють контрольну стрічку в електронній формі та містять вбудовані модеми, або доопрацювання існуючої касової техніки та приєднання до неї відповідних модемів для передачі звітної інформації.
Для тих власників РРО. які зволікають з модернізацією доречно нагадати, що 31 грудня 2013р. завершується адаптаційний період і після настання цього терміну до платників за неподання звітності по РРО в електронному вигляді буде застосовуватися фінансова санкція.

Прес-служба Головного управління
Міндоходів у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 20 листопада – останній ...
Наступна новина: Олег Тягнибок, Арсеній ...

КОМЕНТАРІ