Олег Тягнибок, Арсеній Яценюк та Віталій Кличко виступили на підтримку Юрія Левченка

Олег Тягнибок, Арсеній Яценюк та Віталій Кличко виступили на підтримку Юрія Левченка

19.11.13 21:16 0 860
Лідери опозиційних парламентських партій – ВО «Свобода» Олег Тягнибок, ВО «Батьківщина» Арсеній Яценюк та ПП «УДАР» Віталій Кличко – задекларували свою підтримку єдиному кандидатові від об’єднаних сил опозиції у 223-му виборчому окрузі (Шевченківський район Києва) свободівцю Юрієві Левченку.

Так, голова парламентської фракції ВО "Батьківщина"Арсеній Яценюк, висловлюючи свою підтримку свободівцеві, зазначив: "У 223-му окрузі уже було обрано Левченка. Зараз це тільки легітимізація того, що його вже було обрано народним депутатом України і у нього украли результати виборів. Це депутат 223-го округу".

Своєю чергою, керівник парламентської фракції "УДАРу" Віталій Кличко заявив: "Ми ще раз хочемо довести, що влада вкрала результат у окрузі, і впевнені в тому, що єдиний кандидат від об’єднаних опозиційних сил зможе перемогти. Він іще раз доведе той результат, який був рік тому".

Голова парламентської фракції ВО "Свобода" Олег Тягнибок наголосив: "Для нас важлива перемога у всіх 5-ти округах, зрештою як певна сатисфакція і певний крок перед загальною перемогою над ненависним режимом Януковича. Ми всі бажаємо успіху Юрієві Левченку і усім нашим узгодженим кандидатам в округах по всій Україні".

Відео:



Юрій Левченко подякував за підтримку лідерам опозиційних парламентських партій. Свободівець також повідомив: "Ми бачимо, як режим із застосуванням адмінресурсу та брудних технологій робить все для того, аби їхній ставленик переміг у центральному районі столиці. Це і реєстрація клонів – Центральна виборча комісія зареєструвала двох моїх двійників, це і величезна кількість технічних та псевдопозиційних кандидатів. Влада вчиняє такі дії, аби ввести в оману виборців. Окрім того, вона веде масштабну кампанію з очорнення опозиційного кандидата. Проте хочу нагадати режиму: що би вони не використовували, до яких би фальсифікацій не вдавалися – ми рік тому їх перемогли, й цього разу закріпимо наш результат".

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Чернівеччині понад 90 ...
Наступна новина: У спортивному комплексі ...

КОМЕНТАРІ