Жупан міста Тржича висловив подяку делегації Львівщини, яка відвідала Словенію з нагоди 140-ї річниці від дня народження Івана Боберського

Жупан міста Тржича висловив подяку делегації Львівщини, яка відвідала Словенію з нагоди 140-ї річниці від дня народження Івана Боберського

20.11.13 08:06 0 1071
Нещодавно делегація Львівської області, в рамках виконання заходів з відзначення 140-ї річниці від дня народження професора Івана Боберського, які затверджено розпорядженням голови Львівської облдержадміністрації № 156/0/5-13 відповідно до рішення Львівської обласної ради від 23 листопада 2012 року № 652 «Про проголошення 2013 року Роком видатного діяча української національної фізичної культури І. Боберського», відвідала гірське словенське містечко Тржич, де провів свої останні роки життя й похований «батько українського тіловиховання», авторитетний громадський та військово-політичний діяч проф. Іван Боберський.
Цими днями жупан (міський голова) Тржича Борут Сайовіч висловив подяку представникам Львівщини, зазначивши, зокрема: «Щиро вдячний, Вам, дорогі слов’янські друзі, зa коротке відвідування нашого міста. Я впевнений, що Вам вдасться підписання Угоди про асоціацію між ЄС і Україною під час Третього саміту Східного партнерства 28-29 листопада у Вільнюсі і щоб ми могли надалі співпрацювати в господарській та культурній сфері на спільні території.
Ми щасливі, що покійний пан Боберський пов’язує нас із здоровим спортом та інтелектуальним духом. Насамперед мушу похвалити Вашу делегацію за безмежну любов до своєї країни та відданість своїй землі. Національний вінок, свічка з національними стрічками, заспіваний гімн та запалена свічка, сердечна молитва - сказало мені про Ваш народ, як про сильну духом націю. Народ, який поважає свою історію - має своє майбутнє.
Поважаю і ставлюся з пошаною.
З дружніми вітаннями - магістр Борут Сайовіч, жупан (Mag. Borut Sajovic, župan).

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ