Чернівці: Завершується капітальний ремонт початкової школи № 35

Чернівці: Завершується капітальний ремонт початкової школи № 35

20.11.13 16:06 0 869
19 листопада, секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин перевірив якість виконання ремонтних робіт у спеціалізованій початковій школі 1-го ступеню акредитування № 35. Будівельно-монтажні роботи на зазначеному об’єкті розпочато 6 серпня цього року підрядною організацією ПП «Буковина Елітбуд» на замовлення Чернівецької міської ради.

«Потреба у капітальному ремонті цієї школи виникла ще взимку, коли у ній обвалився дах через недостатньо якісно виконані ремонтні роботи, які було проведено у 2008-му році, – каже керманич міста. – Халатність при виконанні робіт призвела до руйнування старих балок, тому потрібно було провести ще один капітальний ремонт. Ми з відповідальністю поставилися до цього завдання, тож тепер учні початкових класів мають комфортні умови для успішного навчання».

Кошторисна вартість виконання робіт з ремонту будівлі початкової школи становить близько 665 тисяч гривень. На зроблено капітальний ремонт перекриття, капітальний ремонт з частковою заміною конструктивних елементів даху з повною заміною покриття, капітальний ремонт електропроводки, капітальний ремонт приміщень п’яти навчальних класів, столової та адміністративних приміщень. Окрім того було відновлено автентичний вигляд фасаду будівлі.

Нині тривають оздоблювальні роботи в коридорах, які планується закінчити до кінця листопада поточного року. Прикметно, що через проведення капітального ремонту навчальний процес не переривався.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ