Луцький «Центр туристичної інформації та послуг» серед найкращих в Україні!

Луцький «Центр туристичної інформації та послуг» серед найкращих в Україні!

20.11.13 08:03 0 862
У липні 2013 року за підтримки Державного агентства України з туризму та курортів Громадською радою при Держтуризмкурорті було розпочато Всеукраїнські конкурси, присвячені Всесвітньому дню туризму та Дню туризму в Україні: 1) на кращий туристичний інформаційний центр; 2) на кращий журналістський матеріал на тему внутрішнього та в’їзного туризму в Україні; 3) на кращу фотографію на тему туристичних можливостей України.

18 листопада 2013 року в Будинку художника (м. Київ) було підбито підсумки конкурсу. Церемонію нагородження переможців провели Голова Держтуризмкурорту Олена Шаповалова та Голова Громадської ради при Держтуризмкурорті Святослав Пограничний.

У конкурсі серед кращих туристичних інформаційних центрів перше місце посів Обласний комунальний заклад «Харківський організаційно-методичний центр туризму»; друге місце поділили Комунальне підприємство «Туристичний інформаційний центр міста Донецька» та Львівське комунальне некомерційне підприємство «Центр розвитку туризму м. Львова»; на третьому місці – Комунальне підприємство «Центр туристичної інформації та послуг» (м. Луцьк).

Таким чином, луцький «Центр туристичної інформації та послуг» став одним із кращих в Україні, посівши третє переможне місце.

Управління розвитку туризму та промоції міста

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: Житомирська область: ...

КОМЕНТАРІ