У Волинській області за підтримки "Свободи" в Калинівці відбулись баскетбольні змагання

У Волинській області за підтримки "Свободи" в Калинівці відбулись баскетбольні змагання

20.11.13 15:32 0 989
16 та 17 листопада 2013 року на Вінниччині в м. Калинівка за підтримки Всеукраїнського об'єднання "Свобода" відбувся турнір з баскетболу, організований дитячим спортивним клубом "Сокіл". Спонсорами турніру виступили голова Калинівської районної організації ВО "Свобода" Володимир Павлюк та приватний підприємець Сергій Васюк.

У змаганнях брали участь команди з п'яти міст України: Вінниці, Липовця, Києва, Козятина, Калинівки та села Корделівки Калинівського району. В змаганнях з баскетболу брали участь близько 100 учасників двох вікових категорій 2001–2002 та 2003–2004 рр. У старшій віковій категорії кубок здобула команда з м. Козятин. У молодшій перемогла команда "Сокіл" із м. Калинівка.

"Дуже важливо, щоби молоде покоління українців – юнаки і юнки – формували себе інтелектуально і фізично. Недаремно українці завжди були сильними, коли спорт, здоров'я та націоналізм займали ключову роль у їхньому житті", – наголосив під час нагородження переможців Володимир Павлюк.

Переможців турніру нагородили кубками, медалями та почесними грамотами.

Довідка: Дитяча спортивна команда "Сокіл" була заснована у 2010 році з ініціативи голови Калинівської районної організації ВО "Свобода" Володимира Павлюка та директора спортивного клубу "Сокіл" Віктора Сака. Офіційно зареєстровано команду в 2012 році. Незмінними тренерами є Віктор Сак та Марина Саврань. Команда налічує близько 50 учасників різної вікової категорії, починаючи з п'ятого класу. Тренування відбуваються в Калинівському технологічному технікумі. Починаючи з 2010 року постійно проводяться турніри на честь пам'яти героїв Крут, до Дня Матері, Дня Незалежності України.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ