Народні депутати від Волині ініціюватимуть у Верховній Раді розгляд питання про відзначення на державному рівні 75-річчя утворення області

Народні депутати від Волині ініціюватимуть у Верховній Раді розгляд питання про відзначення на державному рівні 75-річчя утворення області

20.11.13 14:17 0 945
Під час відрядження до Києва голова облдержадміністрації Борис Клімчук поспілкувався з керівництвом українського Парламенту, зокрема учора відбулася зустріч з Головою Верховної Ради Володимиром Рибаком. Державні службовці обговорили суспільно-політичну ситуацію у Волинській області, відзначивши високий рівень конструктивної співпраці між органами виконавчої влади та місцевого самоврядування.

Окремо йшлося про розробку проекту Постанови Верховної Ради України про відзначення 75-річчя утворення Волинської області. До слова, ця дата припадає на 4 грудня 2014 року, а ініціатива відзначити її на високому державному рівні, враховуючи історичну, суспільно-політичну та культурну цінність регіону, належить групі народних обранців від Волині під керівництвом Ігоря Єремеєва.

Борис Клімчук висловив Володимиру Рибаку готовність підтримувати реалізацію пропонованої постанови у випадку її схвалення Верховною Радою та, користуючись нагодою, запросив керівника українського Парламенту відвідати Волинь у зручний для нього час.

Голова облдержадміністрації продовжує працювати у Києві.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківську ...
Наступна новина: В Закарпатській області до ...

КОМЕНТАРІ