«Основна мета – досягти високої якості перевезень лучан», - Тарас Яковлев під час обговорення Порядку здійснення контролю за виконанням умов договору на перевезення пасажирів автомобільним транспортом

«Основна мета – досягти високої якості перевезень лучан», - Тарас Яковлев під час обговорення Порядку здійснення контролю за виконанням умов договору на перевезення пасажирів автомобільним транспортом

20.11.13 16:50 0 1015
19 листопада, у залі засідань міської ради за участю заступника міського голови Тараса Яковлева відбулось засідання «круглого столу» щодо обговорення проекту Порядку здійснення контролю за виконанням умов договору на перевезення пасажирів автомобільним транспортом у місті Луцьку. До обговорення були запрошені перевізники, представники підприємства «Візор», засобів масової інформації та громадськість міста.

Тарас Яковлев наголосив, що цей документ підготовлений з метою консолідації, систематизації та контролю процесів, пов’язаних з обстеженням та визначенням якості надання послуг з перевезення.

Заступник начальника управління транспорту та зв’язку міської ради Олександр Середа зауважив, що здійснення перевірок перевезень повинні бути в межах та у спосіб, передбачений законодавством. Тож запропонований Порядок визначає процедуру здійснення контролю за виконанням умов договору на перевезення пасажирів автомобільним транспортом у місті Луцьку суб’єктами господарювання, а також процедуру здійснення контролю за виконанням умов договору та забезпеченням такими суб’єктами господарювання безпеки автомобільних перевезень.

Органом контролю є управління транспорту та зв’язку міської ради, його відділи та сектори. Відповідно графік рейдових перевірок складатиметься відповідним структурним підрозділом.

В ході обговорення перевізники висловили пропозицію, аби їх попереджували про дату проведення рейду. Заступник міського голови Тарас Яковлев пояснив, що ситуація повинна бути об’єктивною, а коли про рейд попередити, то це дасть бажані результати.

Також висловили й думку про те, щоб перевірки здійснювались не під час рейсу, а в місцях міжрейсового відстою.

За словами начальника управління транспорту Анатолія Миронюка, за результатами таких рейдів складатиметься акт. «Наслідки таких рейдів передбачені договорах. Більше 3-ох порушень може призвести до розірвання договорів. Основна мета – досягти високої якості перевезень лучан», - зазначив заступник міського голови Тарас Яковлев.

Обговоривши проект Порядку, він запропонував перевізникам протягом наступних трьох днів надіслати управлінню транспорту та зв’язку міської ради письмові пропозиції та зауваження, аби спільно підготувати узгоджений документ.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: У Чернівцях правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ