Волинська область: тривають відпрацювання населених пунктів (фото, відео)

Волинська область: тривають відпрацювання населених пунктів (фото, відео)

20.11.13 13:12 0 941
18 листопада рятувальники здійснили рейдову перевірку населених пунктів Маневицького району.

Як наголосив перший заступник начальника управління Ростислав Демчук, у контексті протидії виникненню пожеж, окрім повної бойової готовності працівників ДСНС, рятувальники докладають максимум зусиль, щоб запобігти виникненню пожеж та загибелі на них людей. Напередодні зимових морозів це особливо актуально.

Рейдова комісія побувала у селах Кукли, Лісово, Гута Лісівська, Северинівка. Представники ДСНС зверталися до керівників органів місцевого самоврядування та наголошували, що у складний пожежонебезпечний період необхідно простежити, щоб у приватних господарствах селян усі печі та інші опалювальні прилади мають бути старанно перевірені й відремонтовані. Особливу увагу рятувальники звернули на перевірений століттями спосіб обігріву житла мешканців сільської місцевості - пічне опалення. У будинках одиноких та малозабезпечених людей похилого віку перевірили наявність тяги у печі, очищення димаря від сажі тощо.

Фахівці ДСНС вручили громадянам матеріали із зверненнями щодо необхідності дотримання протипожежних вимог, наголошували, що поінформованим має бути кожен, адже тільки спільними зусиллями та суворим дотриманням правил безпеки можна запобігти біді.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ