Волинські оперативники удосконалили свою професійну майстерність

Волинські оперативники удосконалили свою професійну майстерність

20.11.13 09:57 0 866
На базі Волинського училища професійної підготовки працівників міліції навчалися заступники начальників міськрайорганів міліції області. Вони покращили свої знання із вогневої підготовки, рукопашного бою та практичних дій під час виникнення екстремальних ситуацій.

Навчання заступників начальників відділів – начальників кримінальної міліції міськрайвідділів органів внутрішніх справ Волині проходило у два етапи протягом двох днів. Перший день був насиченим, адже їм довелося не лише пригадати казармений режим, а й строгий розпорядок дня, який діє в училищі.

Усе розпочалося зі стройового огляду, адже кожен міліціонер повинен дотримуватися правил носіння форменого одягу. А після перевірки охайності та відповідності зовнішнього вигляду розпочалося найцікавіше.

Кожному довелося знову відчути себе курсантом: активно працювати на лекціях, справно користуватися вогнепальною зброєю та продемонструвати свої навики рукопашного бою та самозахисту.

Другий день розпочався із підйому за тривогою. Негайно всі мали зібратися та прибути на шикування на плац училища. Лише після цього продовжилися випробування.

Міліціонерам довелося проявити свою стійкість та вміння швидко приймати рішення у екстремальних ситуаціях під час проходження психофізичного лабіринту (смуга психофізичного навантаження). Після цього приступили до практичних занять. Головним завданням особового складу було швидко і правильно зреагувати і діяти під час введення оперативних планів «Сирена» та «Грім».

На завершення заступник начальника управління – начальник кримінальної міліції УМВС України у Волинській області полковник міліції Олександр Никитюк зазначив:

– Кожен керівник кримінальної міліції зобов’язаний не лише вміти керувати оперативною роботою, спрямованою на пошук та затримання злочинців, а й на власному прикладі показати своїм підлеглим, як діяти під час виникнення екстремальних ситуацій.

Юлія ЛОКОТЬКО,

СЗГ УМВС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: ...
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ