В Закарпатській області іршавські міліціонери затримали на автобусній зупинці чоловіка із забороненими таблетками

В Закарпатській області іршавські міліціонери затримали на автобусній зупинці чоловіка із забороненими таблетками

20.11.13 10:16 0 817
Оперативники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Іршавського райвідділу міліції Юрій Турок та Андрій Кравчук проводили рейд по населених пунктах Іршавського району. У центрі села Довге в поле зору працівників міліції попав 47-річний чоловік, який палив на автобусній зупинці.

Спочатку працівники міліції намагались із чоловіком провести профілактичну бесіду відносно його куріння у невстановленому місці. Порушник на їх зауваження не реагував, а тому його довелось доставити до місцевого пункту міліції для складання адмінпротоколу. Під час огляду його особистих речей оперативники виявили 20 таблеток сильнодіючого лікарського засобу, який він мав намір збуту за 100 грн.

Відомості про дане правопорушення були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Як прокоментував начальник Іршавського районного відділу міліції підполковник Микола Куриця, за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.321 Кримінального кодексу України (Незаконне зберігання з метою збуту або збут отруйних і сильнодіючих речовин), що карається штрафом до п»ятдесяти неоподаткованих мінімум доходів громадян або позбавлення волі на строк до трьох років.

Віта Горзов

Іршавський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Китай побачив Петриківський ...

КОМЕНТАРІ