В Закарпатській області в тячівському парку міліція затримала курців марихуани

В Закарпатській області в тячівському парку міліція затримала курців марихуани

20.11.13 13:26 0 843
Працівники сектору дільничних інспекторів та сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Тячівського РВ УМВС проводили спільні оперативно-розшукові заходи, під час яких було викрито два факти збуту та вживання наркотичної речовини канабіс в парку м.Тячів.

18-річний безробітній мешканець с.Чумалево Тячівського району вирішив підзаробити трохи грошей та збув 16-річній мешканці району близько 3-х грамів наркозілля, за що отримав 100 гривень. Дівчина захотіла спробувати проданий ним товар і вони спільно викурили цигарку з «наркотою» в парку м.Тячів, де і були затримані на гарячому працівниками міліції.

В другому випадку 23-річний мешканець с.Вишково Хустського району приїхав в гості до 15-річної подруги, мешканки с.Руське Поле Тячівського району. Прогулюючись в центрі м.Тячів, хлопець запропонував дівчині підняти настрій та сказав, що зможе їй продати трохи марихуани. Неповнолітня погодилась на пропозицію та придбала від хлопця коробок з-під сірників, в якому знаходилось близько 5-ти грамів наркотичної речовини. Потім хлопець запропонував подрузі відлучитися до безлюдного місця і викурити частину «чарівного зілля». Безлюдним місцем виявився тячівський парк, де їх і затримала міліція… В затриманих було вилучено пластикову пляшку, так званий бульбулятор, за допомогою якої вони курили марихуану, та коробок із самим зіллям.

Як повідомляє начальник Тячівського РВ УМВС Павло Басараба, за даними фактами відкрито кримінальні провадження за кількома статтями Кримінального кодексу України, зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років.

Іван Філіп

Тячівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ