В Закарпатській області працівники міліції затримали мукачівця під час вживання метамфетаміну

В Закарпатській області працівники міліції затримали мукачівця під час вживання метамфетаміну

20.11.13 17:12 0 818
Правоохоронці Мукачівського міськвідділу в ході операції «Батискаф» затримали «на гарячому» 24-річного мукачівця, який в автомобілі свого батька вживав наркотичну речовину метамфетамін. З автомобіля було вилучено два шприци з білою порошкоподібною речовиною та електронні ваги.

Перевірка наявної інформації привела працівників патрульної служби міліції, оперативників сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Мукачівського МВ УМВС до 24-річного жителя міста. Чоловіка правоохоронці застали зненацька, коли він намагався вжити наркотичний засіб. Під час огляду автомобіля, із заднього сидіння авто було вилучено одноразові шприци, один з яких був щільно наповнений порошкоподібною речовиною, інший із її залишками. Рештки порошку було виявлено на електронних вагах та сидінні машини.

Затриманий мукачівець не заперечував своєї причетності до вживання наркотичного засобу, зізнався, що робить це вже тривалий час. Раніше чоловік уже потрапляв у поле зору працівників міліції, однак до кримінальної відповідальності не притягувався, розповідає ст.оперуповноважений сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Мукачівського міськвідділу Василь Машіка. Нині молодик ніде не працює, а на наркотики заробляв тимчасовими підробітками.

За даним фактом слідчим міськвідділу відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.309 (Незаконне зберігання наркотиків, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Вилучену речовину направлено на експертизу. В ході слідства міліція з’ясовує, з якою метою у автомобілі батька чоловік зберігав амфетамін та електронні ваги. Тривають досудові перевірки.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ