В Закарпатській області до учнів Бедевлянської школи завітала в гості міліція

В Закарпатській області до учнів Бедевлянської школи завітала в гості міліція

20.11.13 14:27 0 795
Днями до Бедевлянської загальноосвітньої школи 1-3 ступенів навідалися начальник сектору дільничних інспекторів міліції Тячівського РВ УМВС Василь Лучко, старший дільничний інспектор Микола Попович та старший оперуповноважений кримінальної міліції у справах дітей Іван Русин.

Працівники міліції наголосили учням 9-11 класів на недопущення порушень правил дорожнього руху, вчинення правопорушень та про їхнє основне завдання – вчитися і відвідувати школу. Старший дільничний Попович навів приклад, який трапився з учнями даної школи. Двоє хлопців не втрималися від можливості поцупити чужі речі, як наслідок один з них отримав рік умовного покарання, а іншого направлено в спеціальний навчальний заклад, так як він на час скоєння правопорушення не досяг 14-річного віку. Учням пояснили, що такого роду «пляма» значним чином вплине на майбутнє цих двох хлопців, на їх подальше навчання та працевлаштування.

Не обійшлося і без профілактичної бесіди з порушниками дисципліни та їхніми батьками. Начальник дільничних інспекторів міліції Тячівського РВ УМВС Василь Лучко розповів учням про шкідливий вплив алкоголю, тютюнових виробів та наркотичних речовин на молодий організм і про наслідки такого впливу, які проявляються з часом.

Після закінчення лекції школярі задавали запитання, на які працівники Тячівського РВ УМВС дали вичерпні відповіді.

Іван Філіп

Тячівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ