Закарпаття: заступник начальника УМВС області Михайло Немеш приймав мешканців Рахівщини

Закарпаття: заступник начальника УМВС області Михайло Немеш приймав мешканців Рахівщини

20.11.13 12:51 0 904
Днями начальник кримінальної міліції області Михайло Немеш у Рахівському райвідділі міліції провів виїзний прийом громадян. Усі бажаючі мали змогу особисто звернутись до полковника міліції із нагальними проблемами, пропозиціями та зауваженнями.

Першими звернулися до полковника батьки недавно вбитого хлопця, котрі висловили подяку правоохоронцям за швидке реагування на їхню заяву про зникнення сина. Адже міліціонери протягом двох днів встановили та затримали осіб, причетних до вбивства хлопця. Також мати цікавилася, на якому етапі знаходиться розслідування кримінального провадження, коли матеріали передадуть до суду, а також прохала, щоб вбивць її сина засудили на довічне позбавлення волі. Михайло Федорович уважно вислухав батьків, розповів про хід розслідування кримінального провадження, повідомив, що наразі вбивці знаходяться в слідчому ізоляторі, а питання щодо строків позбавлення волі вирішуватиме суд.

Всі відвідувачі отримали кваліфіковані відповіді та консультаційну допомогу. Михайло Немеш запевнив, що жодне з питань не залишиться без уваги і по кожному буде прийнято відповідне рішення.

Після завершення особистого прийому громадян, Михайло Немеш провів нараду з особовим складом Рахівського райвідділу міліції, на якій керівники обласного апарату доповідали про результати перевірки та пророблену роботу рахівських правоохоронців.

Олеся Чайковська

Рахівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У пам’ять про Голодомор ...
Наступна новина: На Тернопіллі регіональне ...

КОМЕНТАРІ