Ужгородські міліціонери затримали злодійку, що викрала туї

Ужгородські міліціонери затримали злодійку, що викрала туї

20.11.13 12:19 0 829
Директор одного з ужгородських державних господарств вирішив облагородити прилеглу територію та посадив декоративні туї. Але не пройшло й тижня, як сім деревцят зникли…

Керівник підприємства повідомив про цей факт в міліцію. Як з′ясувалося, зловмисники завдали шкоди вже вдруге: перед тим шість туй викрали на початку листопада. Загальна сума завданого збитку склала понад 1500 гривень.

На місці пригоди правоохоронці з’ясували, що адмінбудівля оснащена системою відеоспостереження й камера зафіксувала особу крадія. Переглянувши відео, міліціонери дізналися, що до обидвох крадіжок причетна одна і та ж особа, а крала вона з інтервалом в один тиждень.

Невздовзі дільничні інспектори спільно з працівниками роти патрульної служби та оперативниками карного розшуку Ужгородського міськвідділу міліції встановили особу підозрюваної. Нею виявилася 44-річна місцева мешканка, яка веде бродячий спосіб життя. Не маючи засобів для існування, вирішила підзаробити крадіжкою туй. Крадені молоді саджанці віднесла у центр міста, де й продала випадковим перехожим. А зароблені таким чином гроші витратила на власні потреби.

Відомості по даному факту внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка), санкція якої передбачає штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, виправні роботи на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі школярі за ...
Наступна новина: “Посміхайтеся частіше” – ...

КОМЕНТАРІ