На Хмельниччині юрій Бойко відкрив XII Міжнародний промисловий форум

На Хмельниччині юрій Бойко відкрив XII Міжнародний промисловий форум

20.11.13 15:35 0 954
19 листопада 2013 року Віце-прем’єр-міністр України взяв участь в урочистому відкритті XII Міжнародного промислового форуму, на якому протягом чотирьох днів демонструватиметься продукція понад 420 українських та зарубіжних промислових підприємств.

Відкриваючи Форум, Юрій Бойко привітав усіх його учасників від імені Українського Уряду, та наголосив, що розвиток промисловості є одним із пріоритетів економічної політики керівництва країни.

«Ця галузь завжди буде користуватися підтримкою Уряду. Програми, які відпрацьовані і вже частково реалізуються в нашій країні, направлені на те, щоб підтримати розвиток промисловості», - сказав Віце-прем’єр-міністр України.

Він наголосив, що продукція машинобудівних підприємств, представлена у рамках Форуму, є найбільш інтелектуальноємкою і важливою для вітчизняної економіки.

«Галузь має дуже добрі славні традиції і швидко розвивається. Відомо, що одне робоче місце у машинобудуванні дає можливість створити ще декілька робочих місць у суміжних промислових галузях, тому це є пріоритетом для шньої економічної політики Уряду», - сказав Юрій Бойко.

Він також зазначив, що збільшення з року в рік кількості учасників заходу є свідченням високого авторитету, яким Міжнародний промисловий форум користується у вітчизняних та зарубіжних виробників промислової продукції.

Довідково

Міжнародний промисловий форум - найбільша і єдина промислова виставка в Україні, зареєстрована в Міжнародній Виставкової Асоціації (UFI), що є найвищим рівнем світового визнання для виставки.

Форум включає в себе 12 спеціалізованих взаємопов’язаних промислових виставок в галузі металообробки, машинобудування та суміжних галузей, а також велику програму науково-практичних конференцій, семінарів, презентацій.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Путін: є реальний шанс ...

КОМЕНТАРІ