На Хмельниччині рятувальники навчають правилам пожежної безпеки юних дошкільнят

На Хмельниччині рятувальники навчають правилам пожежної безпеки юних дошкільнят

20.11.13 08:32 0 844
У рамках проведеного «Тижня знань правил безпеки життєдіяльності» у дошкільному навчальному закладі № 54 «Пізнайко» 18 листопада працівниками Хмельницького міського сектору ГУ ДСНС України у Хмельницькій області проведено захід під назвою: «Скажемо пожежі «Ні!».

Вогнеборці розповіли вихованцям дитсадку про роботу пожежних, показали пожежно-рятувальне обладнання автомобілів, довели правила пожежної безпеки в побуті та як необхідно діяти при виникненні надзвичайної ситуації.

Дітлахи з особливою зацікавленістю слухали рятувальників, які демонстрували пожежні рукави, шоломи, ножиці для різки металу, захисний одяг та інші спецзасоби, також було імітовано гасіння пожежі.

Колектив дитячого садочку підготував цікаві конкурси для діточок на протипожежну тематику, діти малювали, відгадували загадки, розказували вогнеборцям віршики.

Щоб у майбутньому запобігти виникненню різних надзвичайних ситуацій, слід вже навчати підростаюче покоління основним правилам безпеки. Тому проведення «Тижнів безпеки життєдіяльності» є невід’ємною частиною профілактичної роботи у справі попередження виникнення надзвичайних ситуацій у повсякденному житті дітей. Рятувальники сподіваються, що завдяки отриманим знанням у майбутньому дітям вдасться уникнути багатьох надзвичайних подій.

Хмельницький міський сектор

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ