Хмельниччина: розпочато «Тиждень безпеки життєдіяльності»

Хмельниччина: розпочато «Тиждень безпеки життєдіяльності»

20.11.13 10:42 0 799
Із 18 листопада в Ізяславському районі розпочато «Тиждень безпеки життєдіяльності» в закладах освіти, метою якого є попередження травматизму, запобігання ризикам для життя і здоров’я дітей та учнівської молоді. Рятувальники завітали до Ізяславської спеціально загальноосвітньої школи-інтернат І-ІІ ст.

Вихованцям навчального закладу вогнеборці продемонстрували відеофільм на тему: «Небезпечні знахідки», з якого діти дізналися про основні правила поводження з предметами, які вибухають. Рятувальники розповіли про безпеку користування електроприладами, а також про те як діяти у разі виникнення надзвичайної ситуації в побуті. Також, викладачам та учням вручено куточки з питань пожежної безпеки та листівки щодо дотримання правил пожежної безпеки з настанням осінньо-зимового пожежонебезпечного періоду. Діти були в захваті від такої події та пообіцяли не порушувати правила пожежної безпеки.

Подібні заходи є дуже важливими, адже велике значення має готовність молодого покоління до дій в умовах надзвичайних ситуацій. Як показує досвід, підготовлена людина здатна врятувати не лише своє життя і здоров’я, а й надати допомогу іншим.

Ізяславський РС

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: «Чорна сповідь моєї ...
Наступна новина: В Закарпатській області у ...

КОМЕНТАРІ