У Хмельницькому дільничні інспектори затримали на гарячому кишенькових злодіїв

У Хмельницькому дільничні інспектори затримали на гарячому кишенькових злодіїв

20.11.13 11:23 0 904
Посеред білого дня у людному центрі міста, поруч з торговельним комплексом «Либідь-Плаза», двоє спритних молодиків поцупили з кишені хмельничанина гаманець, у якому було 1600 гривень та 2 кредитні картки. На щастя, неподалік місця події якраз були двоє дільничних інспекторів з Ізяславського райвідділу міліції, які саме поверталися у райцентр після проходження навчань з професійної підготовки в обласному управлінні міліції.

Потерпілий підбіг до правоохоронців і попросив допомогти, детально описавши крадіїв. Міліціонери одразу кинулися навздогін підозрюваним. Останні повелися досить зухвало — відбігши зовсім недалеко від місця злочину першим ділом взялися знімати з кредитних карток гроші за допомогою банкомата. Саме за цим заняттям їх і застали працівники міліції. Молодики одразу почали заперечувати свою причетність до крадіжки, а потім і взагалі спробували вчинити опір правоохоронцям. Але дільничні інспектори все ж затримали чоловіків. У ході особистого огляду в них знайшли речі, які належали потерпілому.

Слід зазначити, що обидва працівники — молодший лейтенант міліції Юрій Яковишин та старший лейтенант міліції Сергій Чепелюк — на службі в органах внутрішніх справ не так давно. Тим не менше, вони спрацювали на високому професійному рівні.

Підозрюваних та докази ізяславські міліціонери передали своїм колегам з Хмельницького. Наразі за фактом крадіжки відрите кримінальне провадження, ведеться розслідування, а молодиків тим часом перевіряють на причетність до інших подібних злочинів.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Тернопілля: для учнів ...

КОМЕНТАРІ