Хмельницькі міліціонери затримали на гарячому двох чоловіків, які продавали тротил

Хмельницькі міліціонери затримали на гарячому двох чоловіків, які продавали тротил

20.11.13 09:37 0 824
Працівники карного розшуку з Хмельниччини затримали двох мешканців області під час спроби продати близько 400 грамів небезпечної вибухової речовини.

Чоловіки за попередньою змовою намагались продати вибухівку за 6 000 гривень. Згідно висновку експерта, вилучена у затриманих на гарячому зловмисників речовина є тротиловою шашкою і належить до бризантних вибухових речовин.

На щастя, правоохоронцям вдалося зашкодити злочинним намірам молодиків перш, ніж вони встигли продати небезпечну речовину. У процесі досудового розслідування у помешканні одного з підозрюваних провели санкціонований обшук, у ході якого міліціонери виявили та вилучили ще близько семисот грамів тротилу. За словами досвідчених фахівців, уся вилучена вибухова речовина могла б запросто знищити висотний будинок.

Слідчим відділом стосовно підозрюваних відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального Кодексу України — незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами, згідно із санкцією якої чоловікам загрожує позбавлення волі на строк від двох до п'яти років. Наразі міліція встановлює походження вибухівки та проводить низку експертиз.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненщина: допоможіть ...
Наступна новина: В Україні очікується суха ...

КОМЕНТАРІ