Прикарпатські рятувальники відвідали своїх румунських колег

Прикарпатські рятувальники відвідали своїх румунських колег

20.11.13 13:06 0 814
З 11 по 18 листопада офіційна делегація Івано-Франківської області, до складу якої входили керівництво Івано-Франківської ОДА, керівництво та працівники Управління ДСНС в області, представники медичної галузі області, здійснила візит до Румунії у рамках угоди про співпрацю між Міністерством охорони здоров’я Румунії та Івано-Франківською ОДА.

Делегація Управління ДСНС в області відвідала рятувальні підрозділи міст Бая-Маре та Тигру-Муреш. Прикарпатські рятувальники по­ба­чили, в яких умовах не­суть слу­ж­бу ру­му­нські колеги та оглянули спе­ці­а­льну поже­жну техніку, що зна­ходи­ться у них на озб­ро­є­н­ні. Цікавим виявився той факт, що до бойових розрахунків підрозділів входять і медичні автомобілі, на яких несуть службу парамедики – спеціально навчені пожежники. Також прикарпатські рятувальники мали можливість виїжджати з румунськими парамедиками на виклики, де побачили їх роботу в реальних умовах.

Прикарпатська делегація у Румунії мала можливість ознайомитися з діяльністю диспетчерської служби за номером «112», в якій акумулюються екстрені дзвінки багатьох служб: поліції, пожежно-рятувальної служби, медичної та інших. Також прикарпатські рятувальники ознайомилися з роботою аварійно-приймального блоку центру невідкладної медичної допомоги у місті Тигру-Муреш. Цей досвід виявився дуже цікавим та перспективним у сенсі налагодження аналогічної роботи служби екстреної медичної допомоги на Прикарпатті.

Загалом такі візити сприяють подальшому обмі­ну дос­ві­­­дом у сфері проведення аварійно-рятува­ль­них робіт та вдосконалення професійних навичок.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чернівцях відбудуться ...
Наступна новина: Львівщина напише послання ...

КОМЕНТАРІ