Прикарпатець вирощував марихуану у власному помешканні

Прикарпатець вирощував марихуану у власному помешканні

20.11.13 15:43 0 969
У Надвірнянському райвідділі міліції розпочато досудове розслідування кримінального провадження, стосовно 62-річного жителя райцентру, який вдома вирощував наркотичний засіб «Коноплю».

Найбільше здивування викликала картина, яку міліціонери побачили в одній з кімнат будинку, оглядаючи ряди вазонів з рослинами. Під час проведення санкціонованого обшуку у помешканні житлового будинку чоловіка працівники міліції виявили і вилучили близько 48 рослин, які згідно висновку експерта є нарковмісними рослинами роду коноплі «Канабіс».

Як стверджує господар помешкання, рослини конопель він вирощував для власних потреб. Тим не менше, правоохоронці якраз перевіряють, чи це помешкання не було своєрідним осередком поширення в місті наркотичних засобів.

Наразі 62-річний чоловік притягується до кримінальної відповідальності за ознаками злочинів, передбачених ч.1 статті 309 Кримінального кодексу України (незаконне зберігання, виготовлення наркотичних засобів) і ч.1 статті 310 Кримінального кодексу України (незаконне вирощування конопель). Фігуранту загрожує покарання, яке пов’язане з обмеженням або позбавленням волі на строк до 3 років.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Путін: є реальний шанс ...
Наступна новина: ЧС-2014. Африка. Гана за ...

КОМЕНТАРІ