У Львівській області стрийські оперативники затримали крадіїв, які обкрадали новобудови

У Львівській області стрийські оперативники затримали крадіїв, які обкрадали новобудови

20.11.13 10:15 0 796
Незабаром на лаві підсудних опиняться мешканці Стрия, які удвох викрали з новобудови, що знаходиться у Стрию, речі на загальну суму майже 20 тисяч гривень. Як встановили правоохоронці у ході досудового слідства, це не єдине кримінальне правопорушення, за вчинення якого крадіям доведеться нести відповідальність.

Як повідомлялося раніше, у жовтні співробітники Стрийського міськвідділу міліції за підозрою у вчиненні крадіжки затримали 35-річного стриянина. У його помешканні під час проведення санкціонованого обшуку правоохоронці виявили та вилучили речі, що були викрадені з новобудови, що знаходиться у Стрию.

«У ході слідства встановлено, що крадіжку з новобудови затриманий вчинив у групі з 30-річним спільником. Окрім цього, 35-річний зловмисник підозрюється у вчиненні пограбування 26-річної місцевої мешканки», - розповів перший заступник начальника Стрийського міськвідділу міліції Остап Попович. - «У міськвідділ міліції потерпіла звернулася на початку вересня та повідомила, що невідома особа вирвала з її рук жіночу сумочку, в якій знаходилися 500 гривень, мобільний телефон вартістю 2500 гривень та паспорт громадянина України, виданий на її ім’я. Викрадений у жінки паспорт працівники міськвідділу міліції виявили та вилучили під час проведення обшуку в помешканні зловмисника».

Натомість 30-річний молодик нестиме кримінальну відповідальність за викрадення 800 кілограмів цементу з території ще однієї новобудови. Викрадені мішки з цементом чоловік перевозив у власному автомобілі.

Наразі 35-річному зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст.185 (Крадіжка) та ч.1 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України, а його 30-річному спільнику - у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Ольга Марцинюк,

помічник начальника

Стрийського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Виставку «Хліб» у ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ