Курсантів львівського міліцейського вишу відзначили преміями облдержадміністрації та обласної ради

Курсантів львівського міліцейського вишу відзначили преміями облдержадміністрації та обласної ради

20.11.13 12:27 0 846
У Будинку вчених відбулись урочисті заходи з нагоди вручення обласних премій студентам вищих навчальних закладів 3-4 рівнів акредитації Львівської області. За успіхи у навчанні та активну участь у громадському житті навчального закладу премію у розмірі 3 800 гривень отримали 143 студенти.

Першим з вітальним словом звернувся до молоді голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Михайлович Сало, який привітав їх з Міжнародним днем студента та зазначив, що студентські роки - це один з найбільш відповідальних, навіть, складних періодів становлення дорослої особистості, і від небайдужості студентської молоді залежить завтрашній день української держави.

Привітав лауреатів і голова Львівської обласної ради Петро Несторович Колодій, який кожному з присутніх побажав сил і наснаги, особистісного зростання на славу науки та України:

«Ми розуміємо, що вклад в освіту юного покоління – це неоціненна інвестиція у майбутнє цілої української держави. Завдяки таким впевненим, розумним, наполегливим молодим особам Україна стане заможною європейською країною».

Відповідно до розпорядження голови Львівської обласної державної адміністрації, двом вихованцям Львівського державного університету внутрішніх справ вручили премії обласної державної адміністрації та обласної ради.

Так, грошову премію з рук губернатора Львівщини отримала курсант другого курсу факультету з підготовки фахівців для підрозділів кримінальної міліції Юлія Чаплик, а голова Львівської обласної ради привітав курсанта другого курсу факультету з підготовки фахівців для підрозділів слідства Уляну Дмитрук.

Колектив ЛьвДУВС вітає вихованців львівського міліцейського вишу з нагородами та бажає їм здоров'я і бадьорості, щастя й успіхів у всіх їхніх починаннях!

Відділ зв’язків з громадськістю ЛьвДУВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: «Піккардійська терція»: ...
Наступна новина: У Чернігові презентували ...

КОМЕНТАРІ