В Чернігівській області відбувся "круглий стіл" за участю рятувальників, представників громадських організацій та підприємців

В Чернігівській області відбувся "круглий стіл" за участю рятувальників, представників громадських організацій та підприємців

20.11.13 15:27 0 903
18 листопада у Чернігові в Управлінні ДСНС відбувся "круглий стіл" за участю рятувальників, представників громадських організацій та підприємців. Даний захід проведений на виконання доручень Президента України та Кабінету Міністрів України щодо сприяння розвитку підприємництва, зменшення тиску на діяльність суб’єктів господарювання.

Під час "круглого сталу" рятувальники та підприємці обговорили питання взаємодії в напрямку забезпечення пожежної і техногенної безпеки, поліпшення умов роботи підприємців, недопущення випадків корупції.

Зокрема начальник Управління ДСНС України у Чернігівській області полковник служби цивільного захисту Володимир Шулюк зазначив: "Наша зустріч покликана знайти спільні рішення і шляхи подолання існуючих проблем, адже основна мета рятувальників - запобігти виникненню пожеж і надзвичайних ситуацій та допомогти підприємцям побудувати безпечний бізнес. У забезпеченні безпеки ми маємо бути не опоненти, а партнери та союзники".

Також під час "круглого столу" розглянуто декларування відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки, введення в експлуатацію об’єктів нового будівництва, реконструкції, порядок проведення планових, позапланових перевірок та застосування запобіжних заходів, основні вимоги забезпечення техногенної безпеки на потенційно небезпечних об’єктах, ознайомлено з роботою Консультаційного центру.

За підсумками засідання присутні на ньому представники громадських організацій та підприємці висловили вдячність керівництву обласного Управління ДСНС за відкритість, прозорість і підтримку з питань взаємодії щодо забезпечення пожежної й техногенної безпеки.

У ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: У ...
Наступна новина: У Волинській області за ...

КОМЕНТАРІ