В Житомирській області співробітники ДСНС проводять пожежно-профілактичну роботу у сільській місцевості

В Житомирській області співробітники ДСНС проводять пожежно-профілактичну роботу у сільській місцевості

20.11.13 16:26 0 980
18 листопада у Володарсько-Волинському районі проведено пожежно-профілактичне відпрацювання Дворищанської сільської ради. Захід проводився спільними зусиллями особового складу 22-ї Державної пожежно-рятувальної частини селища Володарсько-Волинський та представників сільради.

Рятувальники спільно з сільським активом відвідали понад 90 сімей, що мешкають у селах Дворище та Солодирі, особливу увагу приділивши багатодітним родинам, одиноким людям похилого віку та неблагополучним мешканцям.

Аби попередити виникнення пожеж у побуті, під час відпрацювання фахівці Держслужби з надзвичайних ситуацій оглянули помешкання селян на предмет дотримання ними вимог пожежної безпеки, особливу увагу звернувши на безпечне використання пічного опалення та експлуатацію електромереж. Крім того, інспектори нагадали господарям правила пожежної безпеки у побуті та окремо зупинилися на питаннях безпечної поведінки на льоду у зимовий період.

З рук представників Державної служби України з надзвичайних ситуацій мешканці отримали також пам’ятки та листівки, які вкотре нагадують громадянам про безпеку в осінньо-зимовий період. Адже гасло ДСНС України -«Запобігти. Врятувати. Допомогти». А всім відомо, що надзвичайну подію легше попередити, ніж потім ліквідовувати її наслідки.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: 46 сесія Тернопільської ...

КОМЕНТАРІ