Житомирська область: 26-29.11 – командно-штабні навчання територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту області

Житомирська область: 26-29.11 – командно-штабні навчання територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту області

20.11.13 08:04 0 899
З 26 по 29 листопада під керівництвом Державної служби України з надзвичайних ситуацій на Житомирщині пройдуть командно-штабні навчання з органами управління та підрозділами цивільного захисту територіальної підсистеми єдиної системи цивільного захисту регіону.

В ході проведення навчань робоча групи ДСНС України перевірить готовність органів управління та сил цивільного захисту Житомирської області до дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій природного та техногенного характеру на об’єктах із масовим перебуванням людей, на території однієї з військових частин та залізничному транспорті.

Практично будуть відпрацьовані дії аварійно-рятувальних, комунальних, спеціалізованих служб цивільного захисту області та оперативно-рятувальних підрозділів Управління ДСНС з ліквідації умовних надзвичайних ситуацій.

Акредитація журналістів здійснюватиметься на заходи, заплановані на 26 листопада (м. Житомир) та 28 листопада (м. Коростень ), і триватиме до 17:00 22 листопада за тел. (0412) 42-38-58, 42-15-26 та в обов’язковому порядку на електронну адресу: ztmns@ukr.net. Більш детальну інформацію про заходи, що пройдуть в рамках навчань, можна отримати за цими ж номерами телефонів.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ