На Тернопіллі "Всебічний розвиток дітей - наше основне завдання", - Валентин Хоптян

На Тернопіллі "Всебічний розвиток дітей - наше основне завдання", - Валентин Хоптян

20.11.13 13:33 0 988
"Розвивати в області позашкільне виховання підростаючого покоління, розширювати мережу позашкільних навчальних закладів - гуртків, секцій та різноманітних центрів", - про це на нараді за участю заступників голови Тернопільської облдержадміністрації та начальників управлінь наголосив керівник області Валентин Хоптян.

"В кожному районі області діти повинні розвивати власні здібності, ми мусимо робити усе, щоб вони менше сиділи перед телевізорами та комп'ютерами, а більше відвідували гуртки і через творчість самореалізовувалися. Ми повинні орієнтуватися на інтереси дітей та на їхній вік, - заявив Валентин Хоптян. - Саме на всебічному розвитку дітей наголошує і Президент України. Тому ми зобовязані зробити все від нас можливе, аби охопити позашкільною освітою якомога більше дітей".

На нараді обговорили і напрямки позашкільної освіти, які необхідно впроваджувати по Тернопіллю. Це: художньо-естетичний, гуманітарний, туристично-краєзнавчий, дослідницько-експерементальний, фізкультурно-оздоровчий, військово-патріотичний та інші. Основне, щоб ці напрямки пересікалися з інтересами дітей,- підсумували учасники зустрічі.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ