«Регіонали» та комуністи не хочуть святкувати ювілей Радивилова

«Регіонали» та комуністи не хочуть святкувати ювілей Радивилова

20.11.13 12:25 0 1007
Фракції Партії регіонів та Компартії у Верховній Раді «провалили» голосування за постанову про відзначення 450-річчя Радивилова на державному рівні. Автором вказаної постанови, зареєстрованої у парламенті під номером 2053, виступив народний депутат від 154-го виборчого округу Валентин Королюк.
Проект Постанови «Про відзначення 450-річчя міста Радивилів Рівненської області» 20 листопада вже вшосте був включений до порядку денного Верховної Ради. Постановою, зокрема, передбачається створення оргкомітету, який визначить обсяг фінансування відзначення 450-річчя Радивилова. Також рекомендується Національному банку України виготовити і ввести в обіг ювілейну монету, присвячену визначній даті, а «Укрпошті» – видати серію поштових марок.
Результати голосування були промовистими: «за» – 143, «проти» – 2, «утрималися» – 10, не голосували – 233. З фракції Партії регіонів «за» проголосувало всього лиш 4 депутата, а Компартія взагалі не дала жодного голосу. Нардепи від Рівненщини усі проголосували «за». Крім одного – Миколи Сороки.
За словами Валентина Королюка, він буде наполягати на повторному включенні у порядок денний Верховної Ради проекту постанови про відзначення 450-річчя Радивилова. «Я переконаний, що Радивилів та радивилівці заслуговують на те, щоб їхній ювілей став подією загальнодержавного значення, – зазначає народний обранець. – В даному випадку політичні чвари переважили здоровий глузд. Але я вірю, що за умови повторного включення постанови в порядок денний парламенту вона все-таки буде проголосована».

Прес-служба Народного депутата Валентина Королюка
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ