Український банк вперше відкрили вночі

Український банк вперше відкрили вночі

20.11.13 20:16 0 1118
ПАТ «Кредобанк» виступив партнером однієї з найпомітніших подій культурного життя Львова – п’ятого міського фестивалю «Ніч у Львові». У рамках фестивалю, що відкриває двері найцікавіших об’єктів міста у нічний час, відбулася перша нічна екскурсія до одного з відділень банку в центрі Львова.
«Кредобанк» як банк з європейським капіталом дотримується європейських принципів прозорості не лише у фінансовій звітності, а й у повсякденній роботі, водночас надійно зберігаючи банківську таємницю, – розповідає голова правління ПАТ «Кредобанк» Дмитро Крепак. – Ми вперше в історії відкрили банк уночі, щоб як познайомити існуючих і потенційних клієнтів з роботою банку зсередини, так і підтвердити наші основні принципи прозорості. Сподіваюсь, що наші «нічні» гості отримали не лише цікаві враження, а й нові знання, які будуть корисними при роботі з грошима та ухваленні фінансових рішень».
Під час зацікавлені екскурсії зацікавлені мешканці та гості міста відвідали відділення на пл. Генерала Григоренка у Львові – одне з перших відділень, облаштованих за новими стандартами «Кредобанку». Вони ознайомились з відкритими та потаємними кімнатами банківського відділення, навчилися перевіряти на справжність гроші на майстер-класі від досвідченого банківського касира «Як розпізнати фальшиві купюри», а також прослухали міні-курс порад з фінансової грамотності від голови правління «Кредобанку» Дмитра Крепака. Для гостей банку також виступив львівський музичний гурт «Подорож по вертикалі». А для участі в екскурсії було достатньо було зареєструватися та отримати безкоштовний електронний квиток на веб-сайті фестивалю.

Ігор Галущак
Львів
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ