Економіка гостинності: нова платформа

Економіка гостинності: нова платформа

20.11.13 22:35 0 932
28 листопада під час V Міжнародного туристичного форуму «Перемагай з Левом!» тут вперше відбудеться Стратегічна сесія «Економіка індустрії гостинності: Великі можливості. Диверсифікація. Сталий розвиток». Це нова дискусійна платформа для обміну успішним досвідом, прийняття стратегічних рішень та налагодження партнерств, - повідомляють організатори.
За словами, організатора Форуму Андрія Сидора, сесія щороку збиратиме топ-менеджерів компаній галузі, керівників міст та держав, провідних експертів, медіа для дискусії про туризм та індустрію ділової гостинності як локомотив економіки дестинацій, синергії галузей і бізнесів, їх економічного та інвестиційного потенціалу в контексті європейських тенденцій та українських перспектив.
«Туризм – це не просто пріоритетна галузь розвитку Львова, це гроші, які ми отримуємо у наш міський бюджет, а потім вкладаємо у ремонти шкіл, лікарень, доріг, це нові робочі місця для наших мешканців. Щоб туризм став локомотивом, який витягне нашу економіку на новий рівень, треба ще багато працювати. Тому так важливо проводити у нас світові саміти, конференції. Індустрія ділової гостинності, конференц-туризм – це напрямки, які ми маємо розвивати вже», - підкреслює міський голова Львова Андрій Садовий.
Серед експертів сесії - Іоланта Бенюлєне, директор туристичної ради та конгрес-бюро Вільнюса, Олександр Лієв, міністр курортів та туризму Автономної Республіки Крим, Георгі Сігуа, голова Національної туристичної адміністрації Грузії, Том Галтон, експерт індустрії ділової гостинності, директор з міжнародних зв’язків IMEX Group, Людмила Корженевська, Міжнародні Авіалінії України (МАУ), Ніколас Грінфілд, Європейська Асоціація туроператорів (ЕТОА). Учасниками дискусії також будуть: Ярослав Камінскі, віце-мер Вільнюса, Валдас Клімантавічюс, директор адміністрації самоуправління Вільнюса, представники медіа, управлінь туризму міст і регіонів України, департаменту туризму Литовської Республіки, міжнародного аеропорту Вільнюса.

Ігор Галущак
Львів
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Обласне Міндоходів ...
Наступна новина: В ДПІ у Франківському ...

КОМЕНТАРІ