ВО «Свобода»: Повідомлення МВС про затримання свободівця у Дніпропетровську є брехнею

ВО «Свобода»: Повідомлення МВС про затримання свободівця у Дніпропетровську є брехнею

20.11.13 20:19 0 2912
20 листопада 2013 року на офіційному сайті управління Міністерства внутрішніх справ у Дніпропетровській області з'явилася інформація про затримання нібито активіста Всеукраїнського об'єднання «Свобода». Міліціянти повідомляють, що у гаражі приватного підприємця вилучено зброю і наркотичні речовини. На разі прізвище й ім'я затриманого не розголошуються. Правоохоронці вказують, що затриманий є свободівцем. Прес-служба Дніпропетровської обласної організації ВО "Свобода" офіційно повідомляє: жодного з активістів «Свободи», які перебувають на партійному обліку, нині не затримано.

Націоналісти розцінюють спробу прив'язати до кримінальної справи ВО "Свобода" як політичну провокацію та тиск на міський осередок об’єднання в Січеславі.

«Очевидно, що такі заяви охоронців правопорядку є відповіддю на активні дії свободівців у області. Останнім часом ми провели низку резонансних акцій, зокрема із припинення незаконної забудови на проспекті Героїв, яку "кришували" міські чиновники; захисту людей, що вже місяцями не можуть отримати заборговану їм заробітну плату. Ми стали на захист мешканців Придніпровська, яких чиновники прирекли на виселення з власних домівок задля будівництва окружної дороги. Окрім того, ми заявили, що відтепер будемо присутні на сесіях обласної та міської рад, відстежуємо ухвалення рішень на засіданнях. Наша активність не до вподоби чинній владі, яка використовує правоохоронні органи, які мають бути аполітичними. Натомість міліціянти намагаються очорнити єдину націоналістичну парламентську силу в Україні», – прокоментував подію голова Дніпропетровської обласної організації ВО "Свобода" Олександр Замковий.

Прес-служба Дніпропетровської обласної організації ВО «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Український банк вперше ...
Наступна новина: Зарплата – не нижче ...

КОМЕНТАРІ