Робота податкової міліції націлена на результат

Робота податкової міліції націлена на результат

20.11.13 23:13 0 867
За результатами проведених працівниками ДПІ у м. Чернівцях оперативних заходів з початку року до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про вчинення 13 кримінальних правопорушень суб’єктами господарювання. З них 4 - щодо ухилення від сплати податків, зборів, інших обов’язкових платежів тяжких та особливо тяжких.
До суду направлено кримінальні провадження по 7 кримінальних правопорушеннях, з яких 3 - з обвинувальним актом.
Загалом, завдяки оперативним працівникам забезпечено погашення нанесених державі збитків на суму майже 3,6 млн.грн.
Крім того, з незаконного обігу вилучено товарно-матеріальні цінності вартістю понад 6,5 млн.грн. Оскільки значна частина “тіньової” економічної діяльності здійснюється у сфері обігу підакцизної продукції , яка стабільно залишається “лідером” серед інших галузей економіки за ступенем криміногенності, одним із основних напрямків діяльності оперативних підрозділів Міндоходів є протидія незаконному виробництву і обігу підакцизних товарів.
Цьогоріч чернівецькі оперативники викрили діяльність двох "підпільних цехів" по незаконному виробництву лікеро – горілчаних виробів.
Бюджет не повинен страждати від нечистих на руку ділків, тому ДПІ у м. Чернівцях закликає свідомих громадян повідомляти про такі факти. Інформацію просимо направляти на адресу: 58013, м. Чернівці, вул. Червоноармійська, 200-А.


Інформаційно-комунікаційний відділ ДПІ у м. Чернівцях


Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Верховній Раді України ...
Наступна новина: Для дітей з багатодітних ...

КОМЕНТАРІ