Завершення поточного та планування наступного бюджетних років – основна тема зустрічі з Міністром фінансів України Юрієм Колобовим

Завершення поточного та планування наступного бюджетних років – основна тема зустрічі з Міністром фінансів України Юрієм Колобовим

21.11.13 18:06 0 868
Перебуваючи у відрядженні, голова облдержадміністрації Борис Клімчук зустрівся з Міністром фінансів України Юрієм Колобовим. Основна тема для обговорення - завершення поточного та планування наступного бюджетних років, зокрема узгодження графіків фінансування державних програм і проектів. Серед них – завершення протизсувних робіт у м. Луцьку (вул. Героїв УПА) та комплексу заходів із запобігання виникненню надзвичайних ситуацій, пов’язаних із шкідливою дією повеневих та паводкових вод.

Уточнювалися також бюджетні призначення 2013 року за субвенцією на будівництво та реконструкцію доріг комунальної власності, аналізувалось освоєння коштів фонду регіонального розвитку, програм стимулювання розвитку окремих територій. Міністр фінансів з розумінням поставився до вирішення оперативних завдань державної підтримки інфраструктурної модернізації Волині.

Щодо планів 2014-го року, Борис Клімчук акцентував увагу на актуальних питаннях у контексті виконання доручень Президента України, в тому числі – від 31.10.2013 № 1-1/2883 «Про стимулювання соціально-економічного розвитку Волині», що передбачає бюджетні асигнування на завершення протипаводкових заходів, ремонтно-реставраційні роботи на пам’ятках культурної спадщини «Городище «Вали» у м. Володимир-Волинський, церква св. Димитрія у с. Гішин, замкові мури Луцького Верхнього замку, будівельно-монтажні роботи та оснащення телевізійного центру ВДТРК. З цих питань Юрій Колобов дав відповіді вказівки фахівцям міністерства.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Оголошено конкурс на ...

КОМЕНТАРІ