Волинська область: рятувальники прочитали лекцію працівникам Луцького СІЗО

Волинська область: рятувальники прочитали лекцію працівникам Луцького СІЗО

21.11.13 12:08 0 653
19 листопада на запрошення представників Державної пенітенціарної служби у Волинській області рятувальники взяли участь у проведенні Дня дисципліни, під час якого провели роз'яснювальну роботу щодо дотримання правил пожежної безпеки на роботі та в побуті, недопущення виникненні надзвичайних подій та ситуацій.

Співробітники Управління ДСНС у Волинській області та навчального пункту навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Волинської області провели лекцію з дотримання вимог пожежної безпеки для працівників Луцького слідчого ізолятору.

Фахівці ДСНС наголосили, що у зв’язку з настанням осінньо-зимового опалювального сезону, коли розпочинається інтенсивне використання приладів для обігріву, небезпека виникнення пожеж набирає загрозливих масштабів. З метою запобігання біді, рятувальники нагадали присутнім правила пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності, закликавши присутніх дотримуватись цих нехитрих та елементарних правил.

Насамкінець працівникам слідчого ізолятору надані методичні матеріали та пам'ятки ДСНС на випадок дій при різних надзвичайних ситуаціях.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Післямова до вироку ...

КОМЕНТАРІ