В Закарпатській області вогнеборці ліквідували пожежу в приватному житловому будинку

В Закарпатській області вогнеборці ліквідували пожежу в приватному житловому будинку

21.11.13 12:50 0 855
19 листопада о 14:49 до оперативно-рятувальної служби Рахівщини надійшло повідомлення про загорання житлового будинку у селі Кваси. На місце події негайно вирушили вогнеборці 3-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Рахова та Державного пожежно-рятувального поста смт Ясіня.

Як з'ясувалось, 60-річний власник даного дворогосподарства намагався самостійно поміняти газовий балон, який був заправлений напередодні, як раптом почув свист газу, що почав виходити з балона. Від переляку чоловік відкинув його, саме в той момент і стався хлопок газу…

Потерпілий отримав опіки І-ІІ ст. рук, шиї та голови, а його дружина, що прибігла, почувши крик чоловіка, отримала незначні опіки. Після надання першої медичної допомоги від госпіталізації вона відмовилась. Чоловік на даний момент знаходиться у травматологічному відділення Рахівської ЦРЛ.

Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено мансардне приміщення та частково домашнє майно, також закопчено стіни. Від знищення ДСНСівці врятували гаражне приміщення та «залізного коня» власника.

Загальна сума збитків встановлюється.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові відбулося ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ