В Закарпатській області внаслідок зіткнення рейсового автобуса з вантажним мікроавтобусом троє людей травмовано

В Закарпатській області внаслідок зіткнення рейсового автобуса з вантажним мікроавтобусом троє людей травмовано

21.11.13 14:13 0 973
20 листопада, о 11:10 в оперативно-рятувальну службу Закарпаття повідомили, що на автошляху між населеними пунктами Мужієво та Бене Берегівського району рейсовий автобус (марки «Ікарус») сполученням Ужгород – Чернівці зіткнувся з вантажним мікроавтобусом (марки «Мерседес») та злетів у кювет. Внаслідок ДТП травмовано троє людей: 33-річна жінка-водій, пасажир «Мерседеса» та 35-річна пасажирка «Ікаруса».

На місці події працювали рятувальники 12-ї Державної пожежно-рятувальної частини. За допомогою спеціального обладнання, вони вивільняли травмовану водійку мікроавтобуса, затиснуту в кабіні деформованими панеллю та кермом. Робити це доводилося дуже обережно, адже жінка зазнала сильних ушкоджень. Поруч з біійцями ДСНС знаходилися й лікарі «швидкої», які потім і доправили потерпілу до медзакладу.

Двоє інших потерпілих також перебувають під опікою професіоналів Берегівської центральної лікарні. За попереднім діагнозом, у 22-річного пасажира «Мерседеса» діагностовано струс головного мозку та вдавлена рана лобової частини голови, стан стабільний. Чоловік знаходиться в реанімації. Потерпіла ужгородка з рейсового автобуса з політравмами перебуває в травматологічному відділенні.

Усі деталі ДТП з’ясовують правоохоронці.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ