В Закарпатській області від жителя Хустщини міліціонери вилучили рушницю

В Закарпатській області від жителя Хустщини міліціонери вилучили рушницю

21.11.13 12:21 0 838
Зловмисник погрожував фізичною розправою своїй колишній співмешканці, тож правоохоронці стали на захист жінки.

На Хустщині триває цільова оперативно-профілактична операції «Зброя та вибухівка», метою якої є запобігання незаконному обігу вогнепальної зброї, боєприпасів та вибухівки, виявлення і перекриття каналів їх надходження до злочинного середовища та посилення контролю за використанням зареєстрованої зброї, недопущення надзвичайних подій, неконтрольованого розповсюдження зброї, спецзасобів, боєприпасів та вибухівки. Міліція також переконує громадян, аби вони добровільно здавали зброю, боєприпаси та вибухівку.

За допомогою до міліціонерів днями звернулася жителька одного з сіл Хустського району, яка повідомила про те, що їй погрожує фізичною розправою за допомогою вогнепальної зброї колишній співмешканець.

В ході проведення санкціонованого обшуку в будинку чоловіка у спальній кімнаті міліціонери виявили та вилучили обріз мисливської одноцівкової рушниці. Вилучену зброю направлено на дослідження в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС. Слідчим Хустського міськвідділу міліції дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розлідувань.

Заступник начальника міськвідділу міліції Іван Хмара вкотре нагадує жителям Хустщини, що за незаконне зберігання вогнепальної зброї, боєприпасів та вибухівки передбачена кримінальна відповідальність. Водночас у правоохоронних органів не буде жодних претензій до громадян, які у листопаді добровільно позбудуться незареєстрованої зброї. Адже до кінця цього місяця триває місячник добровільної здачі зброї, набоїв, вибухових матеріалів та спецзасобів.

Агнеса Куртяк

Хустський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ