На Хмельниччині правоохоронці затримали наркоторговця

На Хмельниччині правоохоронці затримали наркоторговця

21.11.13 13:22 0 818
Під час обшуку в гаражі підозрюваного працівники міліції виявили близько 10 кілограмів коноплі, а також засоби для виготовлення та споживання наркотиків.

В поле зору працівників групи боротьби з незаконним обігом наркотиків Кам’янець-Подільського райвідділу міліції потрапив 30-річний житель одного із сіл району, який, за отриманою інформацією, займався збутом наркотичних речовин.

Під час санкціонованого обшуку в домогосподарстві молодика виявили та вилучили цілі в’язки сушених стебел коноплі. Частина зілля уже була подрібнена та готова для продажу і споживання. Загальна вага вилученого склала близько 10 кілограмів. Як пояснив сам затриманий, нарковмісну рослину він спеціально не вирощував, а знайшов просто посеред поля у сусідньому районі і вирішив на цьому заробити. Правоохоронцями зафіксовано декілька фактів збуту марихуани підозрюваним.

Стосовно молодика відкрито кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів», яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Як повідомив начальник Кам’янець-Подільського РВ УМВС України в Хмельницькій області Олександр Завадський, наразі працівники міліції перевіряють інформацію щодо того, чи утримував підозрюваний у себе вдома притон для наркозалежних, адже під час обшуку, окрім наркотичного зілля, у нього було виявлено і засоби для виготовлення та споживання наркотиків.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Чернівці: Профілактика ...

КОМЕНТАРІ