Учасники Спільноти «Лярш-Ковчег» отримають від Львова матеріальну допомогу

Учасники Спільноти «Лярш-Ковчег» отримають від Львова матеріальну допомогу

21.11.13 12:28 0 834
Учасники реабілітаційних програм, волонтери та асистенти «Спільноти «Лярш-Ковчег» отримають від Львова матеріальну допомогу – на це в бюджеті міста передбачено 36,3 тис. грн.

Як повідомили у прес-службі Львівської міської ради, цьогоріч спільнота «Лярш-Ковчег», яка об’єднує близько 70 людей з розумовою неповносправністю, 30 асистентів і волонтерів, відзначила п’ятиріччя діяльності. Відтак, для відзначення їх вкладу у розвиток соціальної системи міста управління соціального захисту Львівської міської ради виплатить одноразову матеріальну допомогу. На ці потреби в бюджеті міста передбачили 36,3 тис. грн.

«Допомогу отримають 63 учасники реабілітаційних програм «Спільноти «Лярш-Ковчег» по 500 грн. А дев’ять асистентів та сім волонтерів Спільноти отримають по 300 грн. Окрім того, у 2013 році за підтримки міста спільнотою «Лярш-Ковчег» реалізовано соціально-культурний проект «Особливим людям – особливе літо». Також місто надає їм фінансову підтримку на ведення діяльності», – повідомив заступник начальника управління соціального захисту Львівської міської ради Ігор Кобрин.

Довідка.

Метою діяльності Громадської організації «Спільноти «Ковчег» є соціальна і духовна підтримка осіб з розумовою неповносправністю, через створення християнських спільнот неповносправних осіб, їх сімей та волонтерів, через залучення їх до праці, спілкування, дружніх стосунків та молитви, одночасно плекаючи почуття власної гідності та цінності їхнього життя. Основними напрямами діяльності є: заняттєва терапія на п’ятьох програмах «Майстерня», одна з яких є програмою для осіб з глибокою неповносправністю.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ