В Івано-Франківській області чоловік обікрав односельчанку на автобусній зупинці

В Івано-Франківській області чоловік обікрав односельчанку на автобусній зупинці

21.11.13 16:32 0 1022
До чергової Надвірнянського райвідділу міліції надійшло повідомлення про крадіжку. Невідомий злодій викрав у 33-х річної жительки одного із сіл району бензопилу марки «Дніпро М», вартістю 1200 гривень. На місце пригоди одразу ж виїхала слідчо-оперативна група.

З метою встановлення особи причетної до даної крадіжки, працівники міліції розробили план дій. Правоохоронці перевіряли раніше судимих осіб, які перебувають на обліку в міліції, спілкувалися з пересічними громадянами. І тому через деякий час було затримано 31-річного, раніше не судимого, не працюючого односельчанина потерпілої. Чоловіка доставили до райвідділу міліції.

Громадянин зізнався в скоєнні крадіжки. Як виявилось, примітивши одну з місцевих жительок на автобусній запинці, зловмисник дочекався коли остання відійде від свого майна та викрав його. Чоловік розповів, що крадену річ він переховував вдома. Для перевірки показів затриманого, за місцем його проживання працівники міліції провели санкціонований обшук, під час якого було виявлено та вилучено викрадене майно.

Наразі слідчим відділом Надвірнянського райвідділу міліції за фактом крадіжки, розпочато кримінальне провадження по ч. 1 ст. 185 КК України. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років. Триває слідство.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецька область: ...
Наступна новина: На Прикарпатті єдиний ...

КОМЕНТАРІ