В Івано-Франківській області "Юні міліціонери" - переможці турніру з волейболу

В Івано-Франківській області "Юні міліціонери" - переможці турніру з волейболу

21.11.13 11:31 0 988
15 листопада в приміщенні Коломийської ЗОШ №10 відбувся турнір з волейболу приурочений «Тижню боротьби проти жорстокого поводження з дітьми та вчинення насильства в сім'ї».

В турнірі брали участь: особи засуджені до покарань не пов'язаних з позбавленням волі, які перебувають на обліку в Коломийському міському та районному підрозділах кримінально-виконавчої інспекції; команда членів дитячої громадської організації «Юні міліціонери Прикарпаття»; команда «Юні правопорушники»- діти, які перебувають на обліку у СКМСД Коломийського МВ УМВС; учні Отинійської та Великоключівської загальноосвітніх шкіл.

Захід був проведений за підтримки відділу молоді та спорту Коломийської міської ради в особі заслуженого майстра спорту України з боксу Володимира Колесника.

За підсумками змагань перше місце та кубок переможця здобула команда «Юних міліціонерів Прикарпаття», під керівництвом начальника СКМСД Коломийського МВ УМВС майора міліції Вадима Василецького, друге - команда учнів Отинійської загальноосвітньої школи, третє місце зайняла команда хлопців Великоключівської загальноосвітньої школи.

Кращим гравцем турніру став підобліковий Коломийського РП КВІ Віталій Гуцуляк житель села Перерів Коломийського району. Команд-учасників нагородили кубками та грамотами.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: м. Нетішин: рятувальники ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ