Івано-Франківщина: на Городенківщині дівчина покинула коханого, прихопивши його майно

Івано-Франківщина: на Городенківщині дівчина покинула коханого, прихопивши його майно

21.11.13 14:05 0 923
До Городенківського райвідділу міліції звернувся 25-річний житель одного із сіл району та повідомив, що його подруга викрала з його будинку ноутбук та кредитну картку.

Проведеною перевіркою правоохоронці встановили, що хлопець та дівчина познайомились ще три роки тому на Миколаївщині, де мешкала дівчина. Близько 2,5 років проживали разом в неї вдома. Проте молодик захотів повернутись на Городенківщину, де він жив раніше та запропонував коханій поїхати разом з ним, вона у відповідь погодилась.

Близько 3-х місяців вони проживали разом в Городенківському районі. Одного дня чоловік прийшов додому та побачив, що ні коханої, ні її речей нема, разом з тим дівчина прихопила з собою ноутбук та кредитку коханого. Проте чоловік картку встиг заблокувати, тож скористатись його грошима 26-річній жінці не вдалось. На телефонні дзвінки дівчина не відповідає. Очевидці розповідають, що бачили останню, в той час коли вона переносила свій багаж із речима до таксі.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 статті 185 КК України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Державному архіві ...

КОМЕНТАРІ