У Львівській області самбірські правоохоронці викрили незаконну реалізацію пестицидів

У Львівській області самбірські правоохоронці викрили незаконну реалізацію пестицидів

21.11.13 14:48 0 968
На Самбірщині проходять оперативно-профілактичні заходи під умовною назвою «Батискаф». Мета операції, виявлення та перекриття каналів витоку з легального у незаконний обіг наркотичних засобів, психотропних речовин, отруйних та сильнодіючих лікарських засобів.

Працівники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків спільно із державною службою боротьби з економічною злочинністю Самбірського міськвідділу міліції, в одному із сіл Самбірського району виявили та задокументували факт незаконної реалізації отрутохімікатів (пестецидів) без спеціального дозволу.

«Міліціонери вилучили 21 пакет згаданого препарату. Ведеться досудове розслідування. Протягом поточного року, на Самбірщині - це вже третій факт такого кримінального правопорушення, які виявили міліціонери», - зазначив начальник Самбірського міськвідділу міліції полковника Ярослава Ващишина.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.321 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту або збут отруйних і сильнодіючих речовин). Дане правопорушення карається штрафом або позбавленням волі на строк до трьох років.

Тетяна Охріменко,

помічник начальника

Самбірського МВ ГУМВСУ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Обговорено питання ...

КОМЕНТАРІ