У Львівській області котирування Аграрної біржі визнано орієнтиром для визначення ринкових цін на ринку сільськогосподарської продукції

У Львівській області котирування Аграрної біржі визнано орієнтиром для визначення ринкових цін на ринку сільськогосподарської продукції

21.11.13 17:24 0 938
Біржові котирування цін на сільськогосподарську продукцію, які є результатом проведених торгів на Аграрній біржі, визнано орієнтиром у питані визначення трансфертних цін за угодами, що стосуються сільськогосподарської продукції. Про це повідомляється у розпорядженні Кабінету Міністрів України від 23.10.2013 № 866-р «Про затвердження переліку джерел інформації про ринкові ціни для цілей трансфертного ціноутворення»

Включення котирувань Аграрної біржі до джерел визначення ринкових цін передбачає глибокий аналіз та порівняння результатів біржових торгів на Аграрній біржі із загально ринковою тенденцією.

Аграрна біржа постійно працює над розвитком ринкових відносин в аграрному секторі. З цією метою створила для учасників ринку декілька безкоштовних сервісів: логістичний калькулятор, карта елеваторів, науково-аналітичний журнал, аналітика аграрного ринку тощо.

Також впроваджено безкоштовний сервіс – підписка на біржові котирування Аграрної біржі. Підписатися на безкоштовну розсилку даних за результатами торгів на Аграрній біржі на ринку котирувань можна за цим посиланням.

Спеціалістами Аграрної біржі ведеться щоденний моніторинг цін найбільших зернотрейдерів.З цією інформацією можна ознайомитися на сторінці біржові котирування у файлах з назвою «Моніторинг цін».

Надана Аграрною біржею інформація є корисною для всіх учасників аграрного ринку.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Керівники міліцейських ...

КОМЕНТАРІ