На Львівщині завершилися змагання з баскетболу серед учнів вищих навчальних закладів

На Львівщині завершилися змагання з баскетболу серед учнів вищих навчальних закладів

21.11.13 19:01 0 802
12 – 19 листопада 2013 року в межах реалізації нових соціальних ініціатив Президента України “Діти – майбутнє України” 24 команди учнів вищих навчальних закладів Львівщини І-ІІ рівнів акредитації змагалися на спортивних майданчиках області, щоб визначити кращих в межах традиційної баскетбольної першості, що організовується Львівським обласним відділенням Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.

Баскетбольні баталії відбувалися протягом тижня на спортивних майданчиках Техніко-економічного коледжу Національного університету “Львівська політехніка”, Технологічного коледжу Національного лісотехнічного університету України та Львівського коледжу Державного університету інформаційно-комунікаційних технологій. Загалом кожен з понад 270 юних спортсменів намагався здобути перемогу для свого навчального закладу, що зумовило напружену, але спортивну боротьбу. Суддівство змагань в межах проходження навчально-виробничої практики забезпечували студенти Львівського державного університету фізичної культури.

За підсумком змагань І місце виборола команда Технічного коледжу Національного університету “Львівська політехніка”. Другими стали вихованці Технологічного коледжу Національного лісотехнічного університету України, а минулорічні переможці баскетбольної першості – команда Техніко-економічного коледжу Національного університету “Львівська політехніка” цього року стала лише третьою.

По завершенні змагань переможці та призери турніру отримали грамоти Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, а усі діти, що брали участь у турнірі – торти торгової марки “Степанків” та йогурти молочної кампанії “Галичина”.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Олег Сало вручив іменні ...

КОМЕНТАРІ